NLnetwerk | Voor de beste vlonderschroeven kijk je bij Schroevengroothandel
494
post-template-default,single,single-post,postid-494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Voor de beste vlonderschroeven kijk je bij Schroevengroothandel

Voor de beste vlonderschroeven kijk je bij Schroevengroothandel

Zelf bouwen of verbouwen is al moeilijk genoeg. Daar moeten de problemen en frustraties van de juiste spullen, onderdelen, en apparatuur niet nog bijkomen. Daarom is Schroevengroothandel de beste plek om te kijken voor alles wat met schroeven en bouwen te maken heeft. Hier vindt je altijd de beste kwaliteit, maar tegen de laagste prijs. Omdat ze al meer dan 25 jaar werkervaring hebben, kun je hier alles vinden wat je nodig hebt, en kom je altijd tevreden uit. Alle producten worden binnen twee werkdagen geleverd, kunnen gratis geruild of teruggestuurd worden, en komen inclusief twee jaar garantie. Ook hoef je geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van €45 euro of meer. Zo hoef je je ook om de kosten van het online bestellen geen zorgen meer te maken.

Verschillende soorten vlonderschroeven
De voorraad van Schroevengroothandel bestaat uit verschillende soorten vlonderschroeven. Zo is er altijd een perfecte schroef voor de klus die jij voor ogen hebt. Er zijn vlonderschroeven van 40 millimeter, 50 millimeter, 60 millimeter, 70 millimeter, en 80 millimeter lengte. Ze zijn allemaal vijf millimeter in doorsnee. De vlonderschroeven zijn zowel per honderd als per tweehonderd stuks te krijgen. Er zijn specifieke vlonderschroeven van verschillende formaten, maar ook potdekselschroeven en terrasschroeven. Deze werken onder verschillende omstandigheden, en zijn beter voor specifieke situaties. Zo worden de potdekselschroeven het beste gebruikt om potdeksels te monteren, maar deze schroeven kunnen ook gebruikt worden om schuttingsplanken in elkaar te zetten.

Vlonderschroeven
De vlonderschroeven van Schroevengroothandel komen van het merk Spax, en zijn perfect voor het in elkaar zetten en monteren van vlonders en houten terrassen. Door de fixeerschroefdraad wordt de vlonder of het terras stevig en onwankelbaar in elkaar gezet, waarna de onderconstructie permanent wordt vastgemaakt aan de terrasplanken. Ook blijft er bijna niets meer over van eventuele kraakgeluiden in de onderconstructie. De kop van de vlonderschroeven is een cilinderkop, kleiner dan andere schroefkoppen. Deze zorgt dus voor een betere en efficiëntere afwerking omdat ze makkelijker in het hout zakken. Deze kop vermindert ook de kans op spleten in het hout aanzienlijk. De Spax cut-punt is karakteristiek voor deze vlonderschroeven en maken het gemakkelijker om de exacte plaats te bepalen, waardoor het bij veel houtsoorten niet nodig is om voor te boren. Alleen bij hardere houtsoorten wordt voorboren nog wel aangeraden. Net zoals de kop zorgt ook de punt van de vlonderschroeven dat de kans op houtspleten verminderd wordt. Tot slot weren deze schroeven beter tegen corrosie en passen ze stevig in het gereedschap, waardoor je geen kracht verliest.

Terrasschroeven
Deze vlonderschroeven komen van het merk Terrasso, en zijn net zoals de schroeven van Spax ideaal voor het bouwen en in elkaar zetten van terrassen en vlonders. Daarnaast werken deze schroeven ook uitstekend in soorten hardhout als bankirai, azobe, of massaranduba. Het profiel op de schroeven heet het freesprofiel, en het zorgt voor een ruimteloze verbinding tussen de te bevestigen planken. Ook zorgt dit profiel ervoor dat de schroeven netjes en eenvoudig verzinken. De boorpunt van deze schroeven zorgen er samen met de grove spoed voor dat voorboren in de meeste houtsoorten niet nodig is, omdat de schroeven ook zonder voorboren zonder problemen in het hout draaien. De Torx-25 kop maakt de schroeven veel stabieler en zorgt ervoor dat ze minder kans hebben weg te schieten, zodat je ze makkelijker, sneller, en veiliger kunt verwerken. De kop is versterkt, de as gestabiliseerd, en de schroeven komen met een speciale coating die ze gladder maakt, waardoor ze makkelijker het hout in glijden. Voor hardere houtsoorten is dit een perfecte keus.

Geen reactie's

Geef een reactie