NLnetwerk | Schoenen kopen: voor elke leeftijd iets moois!
556
post-template-default,single,single-post,postid-556,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Schoenen kopen: voor elke leeftijd iets moois!

Schoenen kopen: voor elke leeftijd iets moois!

Schoenen zijn inmiddels al veel meer dan gewoon noodzakelijk. Het is voor velen een absolute must om mooie schoenen te hebben. Het liefst ook meerdere paren. Dit is allang niet meer alleen voor vrouwen. Mannen worden ook met de jaren steeds kieskeuriger over wat ze dragen. Om deze reden wil ik met deze blog uitleggen hoe dit precies is gekomen en hoe dit verder zal gaan. Zullen mannen uiteindelijk net als vrouwen shoppen voor schoenen of kent de opmars van de modieuze man toch een limiet. In deze blog zal ik proberen om hier een voorspelling over te doen.

Schoenen voor mannen: wat is het aanbod

Voor schoenen die voor mannen zijn gemaakt is er tegenwoordig een groot aanbod. Zo kun je online goed kiezen uit een ruim assortiment. Het grote voordeel van online is dat je dankzij het grote assortiment goed kan filteren, zonder te weinig resultaten te krijgen. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar blauwe sneakers in maat 43 kun je hierop makkelijk filteren. Vervolgens kun je door een lijst van verschillende pagina’s gaan met schoenen die precies voldoen aan jouw criteria. Op een manier is shoppen dus een stuk efficiënter geworden. Dit beïnvloed de customer experience op een goede manier. Als je makkelijker en sneller vind wat je zoekt, houd je wellicht tijd over om ook nog te kijken voor andere dingen. Natuurlijk weten ook de online verkopers dit en bieden ze je dus bij je schoenen meteen een paar bijpassende sokken of andere kledingstukken aan. Let wel op dat je hier niet te snel voor valt. Het is vaak namelijk zo dat je op deze manier wel duurder uitkomt. Je koopt namelijk in veel gevallen duurdere sokken dan je normaal zou kopen. Denk maar eens aan het feit dat  je misschien Calvin Klein schoenen koopt. De webshop zal je dan aanraden om er ook een paar Calvin Klein sokken bij te kopen. Dit terwijl je normaal gesproken je sokken bij de Hema koopt misschien. Om deze reden is het van belang om je niet te laten leiden door de marketingtrucjes van deze webshops.

Gaat de man de vrouw inhalen op het gebied van schoenen?

Het mag natuurlijk geen verassing zijn dat de man bezig is met een opmars op het gebied van schoenen, maar ook op andere fashion gebieden. Toch denk ik dat de man de vrouw in ieder geval nog niet gaat inhalen. Hier zijn vrouwen namelijk toch net iets meer betrokken mee dan mannen.

Geen reactie's

Geef een reactie