NLnetwerk | Welke planning software is het beste voor mijn bedrijf?
Kies uit veel verschillende soorten planning software I de voordelen van planning software voor jouw bedrijf
646
post-template-default,single,single-post,postid-646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Kies de juiste planning software voor jouw bedrijf

Kies de juiste planning software voor jouw bedrijf

Een bedrijf zonder strakke planning en organisatie, dat werkt niet. Alles met pen en papier plannen, of in een Excel sheet is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig is het heel simpel om aan goede planning software te komen, voor zowel kleine ondernemingen als internationale bedrijven. In wat voor sector je ook actief bent, planning software helpt je om veel tijd te besparen, en vaak ook nog eens aardig wat geld! 

Planning software voor een klant contact center

Veel callcenters zijn omgetoverd tot ware klant contact centers waar 24 uur per dag gewerkt wordt. Klanten nemen nog steeds contact op per telefoon of e-mail, maar ook steeds vaker via chats of social media. Er is dan ook veel personeel nodig, en dat 24/7. Qua planning is het dus zeker niet makkelijk. De juiste workforce management software zorgt ervoor dat je je personeel optimaal inzet. Je maakt een efficiënt rooster en bespaart op de kosten omdat je nooit te veel mensen aan het werk hebt.

Goede planning software voor de beveiligingssector

Ook in deze sector wordt er dag en nacht gewerkt, alle dagen van het jaar. Je wil er natuurlijk zeker van zijn dat een bepaald gebouw altijd beveiligd is, of bijvoorbeeld juist op feestdagen wanneer er niemand aanwezig is. Ook de beveiliging van personen moet strak geregeld worden. Een fout in het rooster kan zware consequenties hebben. Kies dus voor zeer efficiënte planning software voor de beveiliging. Je zorgt hiermee voor strakke roosters, weet precies wie bij welk bedrijf aan het werk is, en ook in het geval van een probleem kun je snel terugkijken naar oude planningen. 

Welke planning software is het beste?

Ga voor een softwarepakket dat bij jouw sector past en aan al jouw eisen voldoet. Planning software die voor het ene bedrijf heel goed werkt, is misschien niet goed toe te passen op jouw activiteiten. Doe dus veel onderzoek voor je je keuze maakt.

Geen reactie's

Geef een reactie