NLnetwerk | Doe-het-zelf met houten tuinmeubels
489
post-template-default,single,single-post,postid-489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Doe-het-zelf met houten tuinmeubels

Doe-het-zelf met houten tuinmeubels

Als je tuinmeubilair wil aanschaffen kun je met diverse zaken rekening houden. Zo is het altijd handig om van te voren in te schatten wat voor meubels je kwijt kunt in je tuin. Denk hierbij aan de omvang van de ruimte zodat je weet wat je allemaal kwijt kunt. Verder is het handig om van te voren te bepalen wat voor stijl je in je tuin wil hebben. Je kunt bijvoorbeeld voor wat strakker meubilair kiezen om je tuin een moderne uitstraling te geven, of je kunt juist meubilair met een klassieke uitstraling aanschaffen.

Verder is het handig om vooraf in te schatten van welk materiaal het meubilair is gemaakt. Als je voor hout kiest kunnen we je hier informatie over geven. Het brengt sowieso enkele voorbeelden met zich mee. Een daarvan is dat hout heel makkelijk te bewerken is waardoor het mogelijk is er verschillende vormen van te maken. Bovendien gaat het al jarenlang mee met de tijd en kun je ze gebruiken voor een klassieke uitstraling of juist een moderne. Eigenlijk bezorgt het je tuin altijd wel een warme uitstraling. Bovendien zijn de meeste houtsoorten redelijk goed opgewassen tegen weersomstandigheden.

We kunnen je ook informatie geven over welke houtsoorten het meest gebruikt worden voor meubilair.
Zo hebben ze allemaal verschillende eigenschappen. Het is handig dit van te voren te weten zodat je weet waar je aan toe bent. Eikenhout heeft bijvoorbeeld vaak een geelbruine kleur en is sterk en hard. Toch is het wel makkelijk te bewerken. Tevens is het duurzaam en je kunt het goed gebruiken voor in je tuin. Berkenhout is vaak geelwit van kleur en is aan de en kant stevig maar aan de andere kant redelijk zacht. Hierdoor kun je het materiaal makkelijk bewerken. Beukenhout is vaak crèmegeel van kleur en wordt vaak gebruikt voor meubels. Het heeft als voordeel dat het nauwelijks splintert. Tevens is het hard en slijtvast. Tenslotte is essenhout vaak vuilwit van kleur en het heeft als eigenschappen dat het goed buigzaam en te bewerken is. Tevens is de structuur sterk en hard.
Wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen kun je een kijkje nemen bij Fonteyn. Deze outdoor shoppingmall biedt diverse tuin gerelateerde zaken aan. Wanneer je op zoek bent naar een pakket van tuinmeubelen die bij elkaar passen kun je deze link checken: tuinset. Verder worden er ook andere producten verkocht op de website van Fonteyn. Als je bijvoorbeeld zin hebt in meer ontspanning kun je ook een Finse sauna aanschaffen. Deze kun je in allerlei soorten en maten aanschaffen.

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie