NLnetwerk | Wat zijn de voordelen van een waterontharder?
Laat een waterontharder installeren I Een aantal voordelen van een waterontharder op een rijtje I ga voor kalkvrij water
641
post-template-default,single,single-post,postid-641,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

De voordelen van een waterontharder in je woning

De voordelen van een waterontharder in je woning

Steeds meer mensen hebben genoeg van de vele kalk in het water, en kiezen ervoor een waterontharder te laten installeren. Het installeren van het apparaat duurt maar een paar uur, en daarna kun je er heel lang van genieten. Maar wat zijn de voordelen van een waterontharder nu eigenlijk?

Schoonmaken wordt makkelijker (en goedkoper)

Één van de eerste voordelen die je zult zien is de staat van je douchecabine, je kranen en je wastafel. Dankzij de waterontharder heb je geen last meer van die witte kalkaanslag, waardoor schoonmaken een stuk sneller zal gaan. Dure en ongezonde schoonmaakproducten die de kalkaanslag normaal gesproken verwijderen zijn dus ook verleden tijd. Dat is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor je gezondheid! 

Minder snel schade aan je apparatuur

Kalk kan voor veel problemen zorgen, bijvoorbeeld in je koffiezetapparaat en andere apparatuur. De leidingen kunnen verstopt raken of stukjes kalk kunnen ervoor zorgen dat het apparaat minder goed werkt. Met een waterontharder is dit probleem opgelost. Je bent dus geen tijd meer kwijt aan het uitgebreid schoonmaken en repareren van je apparaten. Daarbij zorgt het ook voor een betere smaak van je koffie en thee.

Ook je wasmachine zal blij zijn met je waterontharder. Zijn levensduur wordt verlengt en je was komt er elke keer heerlijk zacht uit. Daarbij is het ook niet meer nodig je machine te ontkalken, waardoor je weer geld en tijd bespaart.

Beter voor je huid en haar

Kalk in het water kan je huid en haren uitdrogen. Een douche met kalkvrij water is dus veel beter voor je huid en haren. Daarbij hoef je natuurlijk ook geen kalkaanslag uit de douche of badkuip te verwijderen.

Wil jij ook een waterontharder? Bekijk dan alle verschillende modellen op amysoft.nl. Je leest er tevens meer informatie over de mogelijkheden van de apparaten en de voordelen ervan. 

Geen reactie's

Geef een reactie